Activitats de “Mirant el Cel” i “Nits de Lluna Plena” (Estiu 2022)

Dibuix: Dolors Boatella

Des d’Astrogarrotxa us oferim el calendari d’activitats d’aquest Estiu del 2022, que com sempre són les de Mirant el Cel i les Nits de Lluna Plena.

Mitjançant l’activitat de Mirant el Cel, descobreix els misteris del cel d’estiu des de l’Observatori Astronòmic de Batet de la Serra. La visita consisteix en projeccions d’imatges i d’un audiovisual dins la sala. A continuació, a l’exterior de l’Observatori, contemplarem les estrelles, les constel·lacions i els planetes guiats de la mà d’un expert d’Astrogarrotxa, sota l’esfera celeste en les refrescants nits d’estiu. També es farà observació del cel a través del telescopi, situat a la cúpula giratòria.

Si l’activitat consisteix en Nit de Lluna Plena, coneixerem de ben a prop la Lluna, amb l’ajuda de projeccions i es farà una breu passejada sota el clar de lluna, que ens endinsarà en els sons del bosc. La llum de la lluna oferirà un paisatge diferent en les fresques nits d’estiu. Estirats còmodament en un prat, podrem conèixer constel·lacions i estels de la mà d’un expert d’AstroGarrotxa. Un cop de tornada a l’Observatori, podrem veure la lluna i els seus cràters a través del telescopi.

L’activitat finalitzarà amb un petit refrigeri.

Dates disponibles Mirant el Cel: 22 i 29 de juliol, 10, 19 i 26 d’agost a les 22:00h
Dates disponibles Nit de Lluna Plena: 11, 12 i 13 d’agost, a les 22:00h
Lloc: Observatori Astronòmic de Batet de la Serra (fes click per a la ubicació al Google Maps)
Preus: Taquilla Inversa (es paga la volutat al sortir de l’activitat)
Durada: 90 minuts
Inscripcions: Oficina de Turisme d’Olot
– Telèfon: 972260141
– Email: turisme@olot.cat (indicant nom i cognom, telèfon, email i nombre assistents)

Podeu trobar la resta de dates d’observacions previstes per aquest estiu 2022 fent click sobre l’enllaç d’activitats d’Astrograrrotxa.